Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

To tu ještě nebylo! Nenechte si ujít velkolepý slevový festival e-shopu MT nábytek s více než 9 000 hvězdnými modely, zlevněnými až o 65 %. Tančete, zpívejte a veselte se, protože kromě parádní slevy dostanete ke každé objednávce v hodnotě od 3 000 korun i dárek v podobě dopravy zdarma. A to už za návštěvu stojí, co myslíte? Tak se moc nezdržujte, obří festival slev nábytku trvá jen do 19.7.!

Ještě více pohody i romantiky v obýváku, osvětleném moderní stěnou za super cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S nábytkovou stěnou Armi poznáte v obývacím pokoji nepoznané. Prosklené skříňky totiž dokáží svítit, a to díky LED diodám, které k nim na přání dostanete. Světlé provedení dekoru výborně pasuje i do menší místnosti, jednotlivé díly stěny si v ní pak poskládáte přesně podle svých představ. A široký TV stolek? Ten unese i vaši velikou obrazovku. Vřele doporučujeme. Dříve za 10 898 Kč.

„Krásná pohovka, která splňuje svůj účel,“ chválí Ivana. A co o novém gauči řeknete vy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte menší byt a musíte v něm šetřit místem? Žádný problém s rozkládací pohovkou Ralf, pomocí které večer během okamžiku uděláte z obýváku ložnici a ráno zase naopak. Díky pevné a odolné potahové tkanině si budete lenošení i spaní užívat dlouhá léta, během kterých nepochybně využijete i praktický úložný prostor. Za tu cenu největší pecka léta 2016! Dříve za 7 177 Kč.

Základ partnerského života? Pořádná postel! Pořiďte si ji s pěknou akční slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jako stvořená pro vášnivé noci i romantická rána je čalouněná postel Damara na pevných nožkách. Hodně toho vydrží a unese i velkého chlapa. Vyberte si na míru z 5 velikostí ložné plochy a užívejte si komfortní matrace čalouněné odolnou tkaninou. Díky objemnému úložnému prostoru navíc ušetříte i nějaké místo ve skříních. Hodnocení od zákazníků: 95 %. Dříve za 11 215 Kč.

Vylaďte si spaní na míru. Jak? Parádní ložnicovou sestavou za necelých 12 tisíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Probouzejte se vždy s úsměvem, vedle svého partnera a nábytku z ložnicové sestavy Veria. Zvolte si odpovídající velikost postele i typ matrace vyhovující vašim potřebám a vychutnejte si každou noc ještě více. Z prostorné skříně nebo komody pak ráno bez hledání vytáhnete něco pěkného na sebe, zkontrolujete se v zrcadle a nový den může začít. Využijte akční nabídku! Dříve za 17 758 Kč.

Slevy až 65 %, doprava od 3 000 zadarmo. Výhodněji nový nábytek jinde nenakoupíte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Komfortní sedačka se slevou 12 344 korun, sestava do obýváku levnější o 18 443 korun nebo útulná ložnice zlevněná o 21 555 korun! To jsou hlavní hvězdy letního slevového festivalu u MT nábytek. K nim patří ještě dalších 9 000 stejně báječných kousků s cenou sníženou až o 65 %. Navíc ke každé objednávce od 3 000 teď nezaplatíte ani korunu za dopravu. Neváhejte, speciální show potrvá jen do 19. července.

Další články

Načítám