Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ti, kdo znají Simonu Krainovou (51), byli velmi překvapení, když si typicky městská žena pořídila dům v přírodě. Kráska si s manželem vybudovala za Prahou letní sídlo s bazénem, kde tráví volný čas společně se svými syny.

Ještě velkým překvapením pro všechny je, že se modelka pouští do některých kutilských prací. Nemusíte mít ale obavy, ze Simony se nástupkyně Přemka Podlahy, Gondíků, Ládi Hrušky nebo Václava Postráneckého hned tak nestane.

Během prací na chatě v sobě Simona nezapře povolání modelky. Když se jí například nelíbila úroveň čerstvě posekaného trávníku, tak na něj místo sekačky, kosy, či srpu vzala nůžky na papír.

„Můj manžel se na mě díval, jestli jsem se náhodou nezbláznila. Já jsem si ale našla nový způsob aktivní relaxace,” smála se modelka. „Trošku mě hráblo, ale hrozně mě baví tam trávit čas. Ráno zpívají ptáci, večer se nám před domem prohání srnky,” nemůže si vynachválit život v přírodě Simona Krainová.

Související témata:
Trávník

Reklama

Další články

Načítám