Hlavní obsah
Článek

Jak jsme vás již informovali, bývalá hvězda televize Nova se vytasila s historkou, která jako by přesně zapadla do okurkové sezóny. Slávek Boura tvrdí, že byl svědkem řádění nadpřirozených sil. „Sám bych tomu nevěřil, kdybych to neviděl na vlastní oči,“ dušuje se Boura. Hlasujte v anketě na konci článku!

„Děje se to u kamarádky u České Lípy nedaleko Housky ve vyhořelém rekreačním středisku. Probíhají tam rekonstrukční práce. Začalo to minulé pondělí, sám jsem se tam od té doby byl na její požádání podívat třikrát. Došlo k dvaadvaceti samovznícením nehořlavých materiálů v místech, kde prokazatelně nikdo v té době nebyl, navíc osmkrát napadla přítomné kladiva, kotouč od pily, stavební materiál a podobně. Letělo to na ně, nebo padalo z míst, odkud to padat nemohlo, vůbec to tam ani nemohlo být. Pak došlo i ke zmizení mobilu. Následně se zázračně objevil v potoce. Je to nepochopitelné,“ tvrdí moderátor.

„Dělníci jsou naštvaní, protože kvůli vyšetřování nemohou pokračovat v práci, zároveň se ale vyloženě bojí. Byla tam s námi i kamarádka Čechoameričanka, která pracuje na výzkumu léčby rakoviny. Takovým věcem nevěří, ale když to viděla na vlastní oči, změnila názor, jen se divila. Ani hasiči a policisté si s tím nevědí rady. Jsem zvědavý, co nakonec napíší do oficiálních zpráv z vyšetřování,“ řekl Boura.

Odmítá, že by si to celé vymyslel kvůli reklamě na nějakou svou chystanou aktivitu. „Opravdu ne. Zajímavé bylo, že jednoho dělníka trefil stavební materiál zrovna ve chvíli, kdy se jeho směrem všichni ostatní dívali. Dostal to do ramene, ale nikdo z nich neviděl, že by něco letělo. Fakt zvláštní,“ říká Slávek.

Na boj proti údajnému poltergeistovi povolal už i psychotroničku a faráře. „Přijel na motorce, dal si cigáro, řekl, že takové věci se dějí, vysvětil to a zase odjel,“ dodal.

Věříte tvrzení Slávka Boury?
Ano, jsou věci mezi nebem a zemí
45,5 %
Ne, jen chce, aby se o něm zase psalo
44,3 %
Nemám na to jasný názor
10,2 %
Celkem hlasovalo 8197 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám