Hlavní obsah
Článek

S exmanželkou Markétou Mayerovou byli asi nejslavnější televizní pár devadesátých let. Slávek Boura, bývalý moderátor Snídaně s Novou nebo Rande, pořadů, které vysílala televize Nova, tvrdí, že na něj útočí Poltergeist!

Tak se označují přírodní paranormální jevy, při kterých má docházet k řádění nadpřirozených sil v lidských obydlích. A to přesně se Slávkovi údajně děje.

„Od 26. června jsem součástí pozorování jednoho z nejsilnějšího řádění Poltergeista na světě. Dnes den šestý a zvratový. Vím, že skeptici budou zpochybňovat, ale došlo k dvacítce samovznícení, přemisťování předmětů, útoky na lidi a to za účasti mnoha svědků, policie a hasičů včetně speciálního týmu se psem,“ tvrdí Boura.

Ten se po konci v televizi živí jako moderátor, zkoušel se také prosadit jako producent neúspěšného muzikálu Naháči, zkrachoval mu bulvární web Peprnet, na který dostal státní dotace, jež pak musel vrátit, také uvažoval o natočení filmu o osudu Ivety Bartošové. Nakonec měl i oplétačky s policií, kdy dostal podmínku za to, že vymáhal po náchodském podnikateli peníze údajně pod nátlakem. Jeden čas pracoval jako taxikář.

Slávek se teď pochlubil tím, že má zachyceno mnoho důkazních materiálů řádění nadpřirozených sil. Vzorky studeného ohně, který dokáže vznítit a zničit i nehořlavý materiál, posílá do Spojených států na přezkoumání. A s Poltergeistem se hodlá se svým týmem rázně vypořádat.

„Vidělo to i mnoho státních zaměstnanců. Hodně lidí mi nevěří, ale to, co jsem viděl na vlastní oči, byť to bylo na hranici důvěryhodnosti, mi ani pitomec nevezme,“ dodal vysokoškolsky vzdělaný Boura.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám