Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (44) poprvé vyrazila do Karlových Varů jako oficiální host. Užívala si zahajovací ceremoniál a také to, že má otevřené dveře do všech veřejnosti uzamčených prostor. "Jsem tady s kamarádkou, která mě pozvala. Jsem poprvé na zahájení, jinak jsem tu už byla, ale jen v baru," řekla Super.cz

Oblékla si plisované šedé šaty z exkluzivní kolekce Pietro Filipi Silverline. A celý večer se pak bála, aby nezafoukal vítr. "Úplně by do toho podprsenka nešla, nesmí zafoukat vítr, zvednou se a bude průser," usmívala se Martina, která si párty užila do nočních hodin. Cestou na hotel ještě na lázeňské kolonádě sundala lodičky a vyzkoušela si místní zvonkohru.

Od pondělí už zpěvačka nastoupila v Praze do práce. Zkouší muzikál Alenka v kraji zázraků, ale letní dovolenou prý určitě neopomene. S Nikčou Štíbrovou a Verčou Arichtevou jedeme na týden na jachtu, pak bych ještě jednou chtěla k moři, ještě nemám vybráno," prozradila Martina, která má s holkama úspěšnou internetovou show Tři v jednom.

Ze začátku to brali jen jako zábavu, nyní už jim to díky skvělé sledovanosti i vydělává peníze. "Trošku se to změnilo. Pořád to děláme pro zábavu, nechtěly bychom, aby se to úplně změnilo, ale jsme na tom trošku líp finančně. Je z čeho platit nájem," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám