Hlavní obsah
Článek

Prodrat se davem do VIP zóny byl pro Evu Perkausovou (30) v párty stanu v Karlových Varech problém. Nedivili bychom se, kdyby se dočkala "nenápadných" doteků, protože zvolila opravdu sexy outfit. Kratší šortky neměl snad nikdo. Eva má nožky dokonalé, bez jediného dolíčku, takže se nemá zač stydět.

"Původně jsem zvažovala, jestli si nevezmu nějaké společenské šaty, ale moje spolubydlící, naše dramaturgyně Martina Jandová, mě ujistila, že stačí, když si vezmu kraťasy a košili, tak jsem to udělala a všichni jsou také ležérně oblečení, takže jsem ráda. Ale opravdu ani nevím, jak jsem se sem dokázala procpat," řekla Super.cz.

Kdo by chtěl Evu v párty stanu pozvat na drink, hodně by ušetřil. Sice nedávno sama koktejly míchala, dokonce se svým koktejlem na večírku seriálu Ohnivý kuře zvítězila, ale na alkohol si nepotrpí.

"S alkoholem mám opravdu minimální zkušenosti. Ale dneska už jsem si jeden symbolický drink dala, ale větší množství alkoholu a tím pádem ani řádění nehrozí," ujistila nás s tím, že půjde na nějaké filmové promítání s čistou hlavou a bez kocoviny. .

Reklama

Další články

Načítám