Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to sen všech krásek ze soutěží Miss. Sbalit pohledného miliardáře, díky kterému budou mít pohádkový život. Jen jediné se to podařilo. Žijí spolu už devatenáct let a vychovávají dvě dospívající dcery.

Miss ČR 1997 Terezie Dobrovolná i s partnerem, jedním z nejbohatších Čechů, Davidem Beranem, vyrazila na filmový festival do Karlových Varů. "Už je to taková tradice, celý rok se těším, že mě můj drahý alespoň jednou vezme do společnosti, uvidím kamarádky, missky, modelky, plno zajímavých lidí. Vždycky se hrozně těším," řekla Super.cz Terezie.

"Jinak mě zaměstnávají rodinné povinnosti, jsem ráda alespoň za ty Karlovy Vary," usmívá se. Rozhodně prý ale nestrádá. "Nikdy nemůžu mluvit o nudě, holky dospívají, pomalu jde na ně puberta, opravdu se nenudím," usmívá se bývalá královna krásy.

Dobrovolná se stále pyšní dokonalou postavou. Poslední přehlídku šla před čtyřmi lety pro Beatu Rajskou právě v Karlových Varech, letos předvádět nebude. Ale spolupráce s Beatou se prý rýsuje.

"Mluvila jsem s Beatkou a chtěla by, abych jí křtila značku dětské módy, což by nebyl špatný nápad. Jsem zasloužená maminka," prozrazuje Dobrovolná.

Své dcery ale na molo zatím nepouští. "Holky určitě neukazujeme, je to soukromí, které si hlídáme," dodala Dobrovolná a přiznala, že důvod je majetek jejího manžela. Je běžné, že miliardáři se o své děti oprávněně bojí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám