Hlavní obsah
Článek

Neteř Jaromíra Jágra (52) Pavlína Jágrová je známá blogerka. A protože blogy jsou stále větším fenoménem, byla spolu s dalšími kolegyněmi pozvána na karlovarský filmový festival. A poprvé se tady potkala se svojí novou "tetou", strýčkovou přítelkyní Veronikou Kopřivovou (33).

"Potkali jsme se na kolonádě a tady jsem se s ní vlastně poprvé seznámila. Je fajn, hrozně milá, takže asi v pohodě," myslí si o Veronice Pavlína. Šaty, které Kopřivová oblékla na zahajovací párty, ale naživo neviděla, tak jsme jí je museli ukázat na fotografii, aby je jako blogerka zhodnotila.

"Líbí se mi hlavně ta barva, myslím, že světle modrá jí opravdu sluší. A měla opravdu nádherný účes," pochválila Veroniku i co se vkusu týče, když jsme ji zpovídali ve volné chvilce mezi mícháním kávových drinků.

Mediální tlak ovšem logicky oceňuje méně. "Je to už docela šílenství, ale dalo se to čekat, když Jaromír přijel s novou přítelkyní, že to budou novináři řešit. I mně kvůli tomu zvonily telefony, protože jsme z rodiny. Ale myslím, že to docela zvládají," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám