Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Schneiderová (51) patří k nejkrásnějším českým herečkám a navíc se pyšní dokonalou postavou. Není divu, že se módní tvůrci předhánějí, aby krásnou Jitku mohli obléci. Na zahájení filmového festivalu tentokrát nevynesla róbu žádného českého módního návrháře.

"Jsem celá Dior i s botami. Šperky jsou Bvlgari. Cítím se v tom skvěle," řekla Super.cz Jitka. O hvězdách je známé, že si jedny šaty nemohou vzít dvakrát na sebe. I proto jsou rády, že si mohou krásné šaty půjčit.

"Utrácím za věci českých návrhářů, které si ukládám do skříně a dají se obléci i za pět let. Zjistila jsem, že bych ráda recyklovala věci, že není potřeba mít pořád něco nového, když to je dobře ušité a z dobrého materiálu, ostatně vévodkyně Kate (42) to dělá běžně," řekla Super.cz Jitka, která si oblíbila českou módní návrhářku Ivanu Mentlovou.

"Ivana je moje velmi oblíbená návrhářka, udělala mi krásný šaty na Českého lva a věřím, že mi na míru ušije zase. Teď byla hodně zaneprázdněná," upřesnila Schneiderová. A měla pravdu. Ivana šila šaty na svatbu Taťáně Kuchařové (36).

Že by i Jitka v budoucnu využila Ivaniných služeb na své svatbě? "Jejda, že bych se ještě vdávala? Promyslím to. Držím se rčení, nikdy neříkej nikdy," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám