Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka TopStaru na Primě Lucie Špaková předvedla nové tetování. Něžná blondýnka zářila na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech v krásných šatech Blumarine, které odhalovaly její hruď.

Nad klíční kostí se jí vyjímalo nové tetování. "Když jsem ho poprvé viděla, připadalo mi, že jsem ho měla vždycky. Čekala jsem osm let, dlouho jsem se rozmýšlela. Znázorňuje pátý element, duši, kruh je jednota a ještě tam je egyptský půlměsíc," řekla Super.cz Lucie.

A není to jediné tetování, které nově zdobí půvabnou Lucii. Na boku má obří tetování křídel bohyně Isis. A nebude zřejmě poslední. "Určitě ne, ale budou v místech, která už nejsou vidět," upřesnila Špaková.

Lucie se nedávno rozešla s přítelem, se kterým žila tři roky. "Novou lásku zatím nemám. Cítím se šťastná, jako když jsem byla zadaná. My jsme měli nádherný vztah, krásně jsme se rozešli. Mám pocit, že jsme každý měli svoji cestu, bylo to poklidný, hezký, stále si voláme, jsme v kontaktu. Jsem svobodná dívka a věnuji se hodně sama sobě," dodala Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám