Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (52) poprvé promluvila na kameru Super.cz. Krásná Veronika Kopřivová (33) byla s partnerem ozdobou zahájení filmového festivalu v Karlových Varech. Modelka měla jednoznačně nejzářivější šaty večera. Na červeném koberci neměla konkurenci. Tomu se říká trefa do černého!

Veronika oblékla nádherné šaty sourozenců Jakuba a Nikoly Ponerových. Na šatech, které zdobily ručně vyšívané květy, návrháři pracovali několik týdnů. A stálo to za to. Nadšený z nich byl i Jaromír Jágr.

"Jarda mi je velice pochválil. Většinou to nedělá. On to moc neřeší. Nejradši mě má po ránu nenalíčenou, neupravenou," prozradila přítelkyně Jaromíra Jágra. Sama byla z práce Ponerových nadšená.

"Sháněla jsem šikovné návrháře už před Zlatou hokejkou. Potřebovala jsem někoho, kdo by mi poradil. Nebyla jsem v kontaktu se známými návrháři, netušila jsem, kdo frčí, s Ponerovými jsme se kontaktovali na sociální síti. Tak vznikla naše spolupráce a jsem nadšená," řekla Super.cz Veronika.

Po filmovém festivalu, kde se zdrží do neděle, doufá, že dlouho žádné šaty zase potřebovat nebude. "Doufám, že teď dva měsíce, co budeme v Česku, bude od všeho klid," usmívá se. A jak zvládá modelka mediální pozornost? "Dávám to myslím dobře," dodala Veronika.

Reklama

Další články

Načítám