Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana (36) s přítelem Jordanem Hajem, který ve Varech bude mít 7. července koncert s kapelou, vyrazila na karlovarský festival hlavně kvůli filmům a setkáním s přáteli. Pracovní povinnosti tady nemá a užívá si, dokud může. "Zatím se cítím skvěle," je spokojená s průběhem svého těhotenství moderátorka a zpěvačka.

Emma má celé léto pracovní díky koncertům se svojí kapelou, s níž jede turné k desce. Plánuje vůbec nějakou mateřskou dovolenou?

"Já neplánuju vůbec nic. Budu reagovat na to, jak se budu cítit. A teď se cítím opravdu nejlépe, co jsem se kdy cítila. Nemusela jsem na ničem ubrat, včera jsme dotočili druhý klip. Naopak si myslím, že energie mám spíš víc. Až se to změní, budu to reflektovat a budu dělat méně," svěřila.

"Od určité chvíle budu pár týdnů jenom doma, na což se taky těším, i když si to zatím nedokážu ani představit," dodala. Ještě nás zajímalo, jestli vůbec něco přibrala, protože na ní není těhotenství vůbec vidět. "Ani deko. Naopak jsem trochu zhubla," prozradila. A to, že zmizela z obrazovky, si užívá i v rámci image. "Konečně jsem si mohla beztrestně obarvit vlasy na růžovo," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám