Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aňa Geislerová (48) si letos karlovarský festival dlouho neužila. Přijela pouze na slavnostní zahájení, kde proběhla světová premiéra filmu Anthropoid, v němž si zahrála vedle hvězdného Jamieho Dornana. Ikoně z 50 odstínů šedi tak lázeňské město, kde je jako doma, nestihla ani ukázat.

"Jsme na tom s Jamiem stejně, hned po tiskové konferenci k filmu odjíždíme na další natáčení. Tedy já odjíždím a on odlétá. Navíc přiletěl z Kanady, takže bude mít asi jet lag a půjde spát, takže ani na žádný velký večírek to nevidím. Ale kdo ví," smála se Aňa.

Anthropoid je koprodukčním snímkem, v Česku se uváděl díky tomu, že jde o české téma atentátu na zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha. "Nebránila bych se ani premiéře v Británii, ale je fakt, že sem se víc hodí," mínila herečka.

"Pro změnu teď točím s Honzou Hřebejkem filmovou trilogii Zahradnictví. Je to legrační, protože se odehrává ve stejné době jako Anthropoid, takže máme stejné účesy a kostýmy. Užívám si to, ještě mě neomrzelo točit s Honzou," prozradila.

Protože trávila na festivalu jen jeden večer, vystačila si s jedním modelem. "Mám šaty Versace, které mi poslali z Bratislavy, boty mám Dior, kabelku Lusha, šperky Roberto Coin. Prostě je na mně navěšená spousta značek," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám