Hlavní obsah
Článek

Rock´n´rollový král by měl ze své vnučky určitě obrovskou radost. Riley Keough (27) slaví úspěch jako herečka i modelka a navíc je šťastně provdaná. Snad se nedá ve stopách matky a babičky, jejichž vizáž výrazně poznamenaly plastické operace.

Riley Keough své příbuzné nepřipomíná vzhledem ani jménem. Místo slavného Presley totiž nosí příjemní svého otce Dannyho Keougha, za něhož se její matka Lisa Marie provdala ještě předtím, než vstoupila do manželství s Michaelem Jacksonem a Nicolasem Cagem.

Elvisova vnučka se společně se svou babičkou a matkou už v patnácti letech objevila na titulní straně magazínu Vogue, ale následně se v modelingu prosadila na vlastní pěst. Riley prozatím neprojevila hudební nadání po svém dědečkovi, ale úspěšně se prosadila v Hollywoodu.

Jako herečka debutovala v roce 2010 filmem The Runaways, v němž si zahrála s Kristen Stewart a Dakotou Fanning. Osudovým snímkem se pro ni stal šesti Oscary oceněný trhák Šílený Max: Zběsilá cesta, při jehož natáčení poznala kaskadéra Bena Smith-Petersena. Loni se Riley stala jeho manželkou a nedávno na udílení módních cen v New Yorku předvedli, že tvoří atraktivní pár.

Herecká budoucnost Elvisovy vnučky vypadá více než nadějně. Letos se na festivalu v Cannes objevila ve snímku American Honey a v příštím roce ji čeká premiéra filmu The Discovery. Ve sci-fi dramatu, v němž vědci potvrdí existenci posmrtného života, jí společnost budou dělat Robert Redford i Rooney Mara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám