Hlavní obsah
Článek

Minulý týden odstartovalo v americké Atlantě unikátní společné turné dvou hudebních hvězd Demi Lovato (23) a Nicka Jonase (23), které nese název Future Now Tour. Aby byla Demi v kostýmech na pódiu ještě víc sexy, strávila odpoledne u hotelového bazénu na Miami Beach, kde se poctivě slunila a pravidelně kontrolovala, jakého odstínu už při opalovací siestě stihla dosáhnout...

Lovato vstupuje do koncertního turné, které s bratrem jejího ex Joeho Jonase završí 17. září v Kalifornii, chudší nejen o několik kil, ale bohužel i o partnera. Před měsícem se po šesti letech nečekaně rozešla s hercem Wilmerem Valderramou, kterému ještě loni nenápadně vzkázala přes jeden rozhovor v médiích, že kdyby jí chtěl položit onu zásadní otázku, zda si jej vezme, nemusí se bát, že by řekla ne. Jenže rok se s rokem sešel a vše je úplně jinak než Demi zamýšlela.

Kdo ví, zda nakonec nedojde na sblížení s kolegou z turné Nickem Jonasem, který se zřejmě z rozchodu s Kate Hudson už úplně oklepal. I když letos už s ním byla spojována herečka Lily Collins i modelka Barbara Palvin, momentálně je oficiálně single.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám