Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky svému půvabu si před dvěma lety zahrála v pohádce Princezna a písař, loni se stala nejkrásnější českou vysokoškolačkou a nadále dostává jednu pracovní zakázku za druhou.

Monika Timková si je vědoma svých předností a na svém vzhledu pracuje. Nám se nedávno svěřila, že cvičí a pracuje tak na své postavě, loni si nechala zahustit svou hřívu a nyní si nechala novou speciální metodou zahustit řasy.

Jako by ale všechno tohle snažení bylo zbytečné. Timková si totiž letos v létě zahraje v rámci Letních Shakespearovských slavností ve hře Večer tříkrálový trosečnici Violu převlečenou za muže, takže její ženské zbraně budou vlastně překážkou.

„Už mám paruku s krátkými vlasy, budu nosit knírek. Všichni kolem mě ale chodí a uklidňují mě, že jsem hezkej kluk,” nechala se slyšet Timková, které zrovna před zraky novinářů zahustili řasy. „Na tu dálku to snad nepůjde poznat, takže to bude v pořádku,” vyslovuje své přání herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám