Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete si v létě dopřát zasloužený odpočinek u moře, ale bojujete s napjatým rodinným rozpočtem? Vyplatí se chytře hospodařit a dávat pozor, aby jste nezaplatili více, než musíte. S chytrým nakupováním se bude šetřit jedna radost - dnes vám prozradíme 4 tipy, které už maminkám ušetřily tisíce!

Vybírejte si, kde necháte své peníze

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V dnešní době už naštěstí nemusíte obíhat obchody a porovnávat ceny z letáků. Stačí si sednout k počítači a podívat se, kde zboží nakoupíte nejvýhodněji. Kromě cenových zvýhodnění e-shopy často rozdávají různé dárečky, ať už pro vás, nebo pro vaše děťátko. Spoustu akcí pro miminka i maminky najdete na Feedo.cz - ať už sháníte výhodné plenky, umělé mléko, hračky nebo autosedačku.

Dětský outlet - vaše vysněné místo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud kupujete velké věci, jako je třeba kočárek a autosedačka, vyplatí se pokukovat po výhodných nabídkách. Přeci - čím větší produkt, tím větší sleva. Věděli jste, že existuje něco jako dětský outlet online? Je to místo, kde najdete všechny kojenecké potřeby za zlomek původních cen. Jak je to možné? Obvykle se jedná o starší kolekce. O kvalitu se ale rozhodně bát nemusíte. Na Kiido.cz seženete zboží, které je jako nové. A to za zlomek původní ceny!

Sezónní věci se vyplatí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S blížící se sezónou se obchody předhánějí s výhodnými nabídkami na letní potřeby. Ať už hledáte skladný kočárek, cestovní postýlku, nosítko na túry nebo třeba jen plastové nádobí, vše najdete výhodně na Feedo.cz. Nezapomeňte vašemu drobečkovi přibalit také nějakou hračku na cestu, kterou můžete zakoupit se slevou až 30 %.

Zdraví na prvním místě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hlavně v létě nezapomeňte chránit pokožku svou i svého děťátka. Na Feedo.cz můžete zakoupit opalovací přípravky za skvělé ceny. Kromě toho se tam můžete podívat na test devíti z nich a zjistit 5 zásad, které je třeba na dovolené dodržovat - aby vše proběhlo ve zdraví a bez problémů. Přejeme vám krásné léto!

Další články

Načítám