Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už devět let, co se Eva Čerešňáková zúčastnila České Miss, kde skončila na druhém místě. Od té doby zůstává sympatická kráska z Moravy stále přírodní a odolává veškerým invazivním zákrokům a předělávkám.

I když s humorem uvádí, že jednu plastiku přece jen má. „Mám plastické vazy v koleni po úrazu,” nechala se slyšet Eva, která se rozpovídala o tom, jak se zranila. „Kdysi dávno jsem hrála závodně házenou, každý den jsem dvě hodiny tvrdě trénovala, o víkendu byly zápasy, tak to skončilo úrazem a musela jsem na operační sál.”

S Evou Čerešňákovou a dalšími známými kráskami jsme se potkali u příležitosti představení nové technologie prodlužování a zahušťování řas v salonu, kterému propůjčila svou tvář Simona Krainová.

Prostředí, kde se lidé stávají krásnějšími, ale Evu prý neinspirovalo k tomu, že by si nechala něco dalšího upravit. „V nejbližší době neplánuji nějakou plastickou operaci, ale zároveň to neodsuzuji. Myslím si, že každý z nás stárne a výhledově se může stát, že budu něco potřebovat,” smála se Eva Čerešňáková.

Reklama

Další články

Načítám