Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se před měsícem a půl Kylie Jenner (26) s Tygou (26) za velkého zájmu médií rozcházeli, vypadalo to, že už k sobě cestu nenajdou. Rapper si totiž okamžitě našel náhradu, která jako by jeho slavné bývalce z oka vypadla. Jenže už o víkendu na velkolepé představení nového kontroverzního klipu Kanyeho Westa Famous dorazili spolu. A nyní je jasné, že to skutečně dali zase dohromady.

Ve středu spolu dokonce vyrazili do prodejny luxusních vozů ve Westlake a celou dobu se od sebe nemohli odtrhnout. Že by snad Tyga své milé na usmířenou chtěl darovat další sporťák? K osmnáctinám od něj totiž dostala bílé ferrari za bezmála osm miliónů korun.

Pár s ohledem na věk Kylie lásku nejdřív dlouho tajil, ale květnový rozchod nastal po dvou společných letech. Proti vztahu byla zpočátku celá její rodina, jelikož rapper prý na nejmladší ze slavných sester neměl dobrý vliv. Navíc má malého syna s modelkou a bývalou tanečnicí Blac Chynou, která nyní čeká druhého potomka s bratrem Kylie Robem Kardashianem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám