Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve své americké domovině je Bobbi-Jo Westley jen jednou z mnoha morbidně obézních žen. Jen málokterá z nich ale dovede na svých tukových zásobách vydělávat snové peníze. V Bobbině ohromném těle se ovšem ukrývá podnikatelský duch...

Třiačtyřicetiletá žena z Pensylvánie, která rozhodně ostychem kvůli své postavě netrpí, si našla klientelu u anglických gentlemanů. Ti prý její křivky milují. Jako pětinásobná máma by se jinak musela pěkně otáčet, jenže ona našla způsob, jak pohodlně vydělávat z domova a ještě se u toho beztrestně přejídat. Její obdivovatelé, pro které se pravidelně vlní v erotickém prádle před web kamerou, si totiž rozhodně nepřejí, aby o své tvary přišla.

Bobbi by dokonce ráda svou bilanci 222 kilogramů a 231 centimetrů přes boky ještě navýšila. Jejím snem je překonat Mikel Ruffinelli, která je se svými 251 centimetry přes boky držitelkou světového rekordu.

A na kolik že si tedy Westley jen díky nakrucování před webkou přijde? Měsíčně jde o dva tisíce dolarů, což dělá bezmála padesát tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám