Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během uplynulého víkendu si v zámeckém hotelu Mcely bral hokejista Jiří Hudler modelku Hanku Chymčákovou. Čestnými hosty svatby byl Jiřího kolega a kamarád Michael Frolík s přítelkyní Dianou Kobzanovou (42).

Někdejší nejkrásnější dívce roku 2001 se podařilo během tradičního zvyku chytnout svatební kytici a okamžitě se začalo řešit, kdy do toho Kobzanová a Frolík taky praští.

Když jsme se s Dianou setkali v Ústavu lékařství a kosmetiky, kam kráska dorazila na zkrášlovací proceduru, tak jsme jí museli tuto otázku také položit. „O mě se ví, že jsem soutěživá, takže kdyby Hanka házela odjištěný granát, tak já bych tu soutěž vyhrála,” vtipně uvedla blonďatá kráska a pak o něco vážněji dodala: „Samozřejmě vím, že je to tradice, ale já znovu opakuju, že se mi líbí, když si lidé splní sen a vystrojí si krásnou svatbu. Já ale ten typ nejsem a vůbec mi to nechybí.”

Ani jejich dcera Ella prý nebude trpět tím, že rodiče žijí na hromádce. „Naše Ella má obě příjmení, takže to nikomu divný nepřijde. Já o všem přemýšlím asi až moc racionálně,” říká Diana, kterou prý v Kanadě i tak vnímají jako ženu Michaela Frolíka.

Reklama

Další články

Načítám