Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) už několikrát omylem ukázala pod sukní stahovací spodní prádlo, ale tuto ‚parádu‘ dosud před veřejností úspěšně tajila.

Jelikož si Kim nemůže dovolit přijít o to, co ji tak proslavilo a z čeho právě ona udělala globální trend, ke kulaté a jakoby věčně vyšpulené zadnici si zřejmě musí pomáhat různými způsoby. Když má dojem, že je potřeba nějaké to kilo ubrat a pozadí správně zformovat, sáhne po stahovačkách, ale v momentě, kdy jí jde spíš o pozvednutí hýždí, přichází na řadu tento pomocník. Zahraniční média sice spekulovala i o tom, že se jedná o speciální prádlo s ‚výplněmi‘, pravděpodobnější je ovšem verze, že Kim oblékla prádlo s push-up efektem, takzvané zvedačky.

Manželka Kanyeho Westa nikdy nepřiznala, že by si nestandardní tělesné proporce obstarala operací. Nedávno uvedla, že její zadek působí mohutně, jelikož má krátké nohy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám