Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Otřesný případ brutální vraždy mladé modelky Karly Garcie vyšetřuje mexická policie. Třiadvacetiletá maminka dvou dětí ve věku dva a pět let se nacházela právě v kuchyni svého domu, když neznámí maskovaní útočníci vnikli dovnitř a začali křičet na její rodinu: „Kdo je Karina?“ Zoufalá žena se snažila utéct do prádelny a schovat se, ale marně.

Ozbrojení muži ji našli a odvlekli do kuchyně před k smrti vyděšené členy její rodiny. Garcia prosila o svůj život, ale útočníci neměli žádné slitování a střelili ji do hlavy. Poté z místa činu uprchli v černém Cadillacu.

Otřesná událost se odehrála v pátek v ranních hodinách v oblasti La Hacienda nedaleko města Apodaca. Krátce po útoku dorazila k domu záchranka, kterou zavolala modelčina plačící matka, ale její dceři již nešlo pomoci.

Karla Garcia kromě modelingu působila v místní televizní stanici. Před pár měsíci přitom podobným způsobem přišel o život i její partner a otec jejích dětí Hilario Carvajal Lucas, který zemřel po útoku v Tamaulipas nedaleko Monterrey. Obě vraždy byly nejspíš součástí boje mezi drogovými gangy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám