Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se vyrojily spekulace o tom, že slovenská herečka Hana Gregorová (71) se zamilovala do o 32 let mladšího Ondřeje Koptíka (je dokonce o dva roky mladší než její vlastní syn), mohlo se to brát jen jako domněnka jejích přátel. Jenže na dnešní veselce hudebníka Ondřeje Brzogregora (41) s klukem ochotně pózovala, došlo i na polibky a oficiálně ho tak přiznala.

Svatba Ondřeje a patrně těhotné modelky Taťány Kuchařové probíhá v pražském Strahovském klášteře, maminka, která nedávno chytla druhou mízu, dorazila s velkým předstihem. A i když sem tam bývá k médiím upejpavá, tentokrát se k partnerovi hrdě hlásila.

„Já k tomu nechci nic říkat, jenom chci říct, že když má chlap o 40 let mladší ženu, tak ho všichni obdivují a je to úžasný, a když je to naopak, tak je to hrozný a každý se nad tím podivuje. A já si myslím, že ženy v mém věku mi velice dobře rozumí, o čem mluvím,“ prozradila zatím jedinou věc ke svému novému vztahu Gregorová. Ta se s mladíkem, jenž kdysi soutěžil i v Muži roku, přestěhovala už z domu v Říčanech do centra Prahy.

Reklama

Další články

Načítám