Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byli jsme už u natáčení a teď je jejich první videoklip hotový. Nová kapela DPH se hlásí k tradici zaniklých Nightwork a publiku nabízí hlavně vtipné písničky. První klip vznikl na skladbu Selfie a paroduje mánii selfíček.

Mají tři mladí muži ambici stát se idoly českých dívek a žen? To se prý ještě uvidí, shodují se Daniel Barták, Petr Ryšavý a Honza Kopečný, které známe z řady českých muzikálových produkcí, kde se i dali dohromady.

Petr si dokonce kvůli klukům nechal ostříhat své dlouhé vlasy. "To oni mě nechali ostříhat, nebylo to dobrovolné. Teď mi říkají, že mi to sluší víc, ale sám si s tím nevím rady. Tak mě vždycky učešou a dají mě do kupy. Zvlášť Honza češe skvěle," svěřil Petr Ryšavý.

Honza Kopečný zase nenosí svoji krásnou dlouhou hřívu rozpuštěnou, ale vlasy si zaplétá do drdůlku. "Máme trochu kontroverzní image, k tomu patří i tenhle účes, abych vypadal jinak, než jak mě lidé znají z muzikálů," mínil.

"Na image se snažíme pracovat, nějakým směrem, který je vidět ve videoklipu, kde máme barevné obleky, jsme vystartovali. Třeba se ještě bude měnit. Ale důležitá je hudební image," doplnil Dan Barták, který je autorem skladeb. "Protože jsme na křtu živě nevystupovali s písní Selfie, ale s Bulváru fandím, tak jsme zvolili civil," upřesnil ještě.

"DPH je humor a nadsázka, podle toho to všechno musíte brát. A kdo nemá smysl pro humor, ten jako by nebyl," uzavřeli kluci.

Reklama

Další články

Načítám