Hlavní obsah
Článek

Moderátorka primáckých zpráv Klára Doležalová chtěla, abychom ji překvapili otázkou, kterou jí ještě nikdo nepoložil. Snažili jsme se, takže místo toho, abychom se zeptali na její luxusní krajkový model z nové kolekce Dolce&Gabbana, ke kterému si pořídila i sladěné lodičky, a moc jí slušel, jsme se zajímali o to, proč si v šestadvaceti stupních obléká punčocháče a nejde naboso.

"Tak jdu z práce a tam máme vždycky punčocháče. Nedokážu si představit, že bych tam měla holé nohy. Moje babička mě učila, že dáma bez punčoch nikdy neopustí byt. Tak se toho držím. Ještě bych asi měla mít rukavičky," smála se moderátorka. "Opravdu mi není horko, mívám spíš studené nohy a musím se co nejvíc zahalovat, jsem nízkotlakař," dodala.

Jedinou výjimkou, kdy uvidíme Kláru v žabkách, je dovolená. Pravidelně jezdí s rodinou do domu, který mají v Chorvatsku. "Tam za dámu nejsem. Už tam pendlujeme od března, když je chvilka volna. Je to náš druhý domov. Jen ty děti školou povinné jsou trošku problém. Od září už půjde do školy i malá Mia, tak bude veselo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám