Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Petra Kutheila potkáváme pravidelně, znali jsme ho z muzikálů ještě dříve, než se dostal do talentové televizní soutěže. Tehdy ještě vystupoval s kapelou Votchi, jejímž členem už není. V nové sezóně ho uvidíme v muzikálech Alenka v kraji zázraků, Srdcový král a Mýdlový princ.

"Po deseti letech jsem chtěl udělat změnu, a protože i hlasivky dostaly zabrat, řekl jsem si, že musím ubrat. Ale pak mě začali zvát, abych vystupoval na různých akcích, a jen sám na half playback, to není ono, takže jsem založil kapelu novou - Loď. Chci se věnovat i vlastní tvorbě," dodal s tím, že složenky mu ale samozřejmě platí hlavně muzikály.

Protože s partnerkou Markétou už je tři roky, zajímalo nás i to, zda se nechystají vztah nějak posunout. "O svatbě doma nemluvíme, jsme spolu rádi a nechci Markétu zatěžovat tím, že bych řekl, že se teď rychle vezmeme. Chci, aby si byla jistá, že jsem opravdu já ten pravý," mínil.

"Teď jsem jí z legrace koupil prstýnek, tak byla celá vyjukaná, ale byl jen dřevěný. Myslím, že by se zbláznila, kdybych se vytasil se zásnubním prstenem a žádostí o ruku," myslí si Petr Kutheil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám