Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za exmanžela a otce svých tří synů Kingstona, Zumy a Apolla už má zpěvačka Gwen Stefani dávno náhradu, zato Gavin Rossdale je prý momentálně single. Stejně tak černovláska, s níž byl tento týden spatřen na ulici v Londýně. Tou ale nebyla nová známost, ale jeho dcera - modelka Daisy Lowe.

Zatímco Rossdale často pobývá v Americe, Daisyiným bydlištěm je právě Londýn, kde se sešli a po vřelém přivítání zapadli do jedné z místních hospod.

Do svých 14 let Lowe přitom vůbec nevěděla, že je Rossdale jejím biologickým otcem, stejně tak on. Žila v domnění, že je dcerou matčina tehdejšího partnera Bronnera Handwergera. Výsledky testu DNA, který nechala její matka Pearl Lowe udělat, ale mluvily jasně (test se mimochodem dělal na popud mladé dívky, která se domnívala, že musí mít stejnou krevní skupinu jako jeden z rodičů a zjistila, že její ‚nulu‘ nemá ani Bronner ani Lowe).

Daisy je jediným potomkem Lowe a Rossdaleho, ale díky svým rodičům má šest sourozenců. Ze strany otce již zmíněné bratry Kingstona, Zumu a Apolla a ze strany matky bratry Alfieho, Frankieho a sestru Betty.

Reklama

Další články

Načítám