Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Česko oplývá nejen strdím, ale také nádhernými stvořeními ženského pohlaví. Prokazují to i účastnice castingu letošního ročníku soutěže krásy Miss léta. Podívejte se na snímky!

„Na Miss léta se přihlásilo třikrát více dívek než minulý rok, bylo tak nutné poprvé udělat castingy ještě před semifinálovými koly. Jsem nadšená z prvního kola, které se povedlo, všechny jsme si ho užily,“ řekla Super.cz zástupkyně pořadatelů, v zahraničí docela úspěšná modelka Alex Belingerová, jež má sama skvělou postavu.

Vítězka získá auto na rok zdarma a automatický postup do soutěže Miss Bikini World, kde bude reprezentovat Českou republiku. I další dívky mají díky kontaktům Alex šanci získat zakázky u nás, ale i v Číně, na Miami a v Miláně.

Celé léto budou probíhat semifinálová kola, druhého září pak na největší automobilové výstavě u nás proběhne finále. Kočky se zúčastní i robotického dne a IT tábora pro malé ajťačky.

Miss léta totiž pořádají ajťáci z neziskové organizace IT people, která tímhle možná netradičním způsobem láká studenty ke studiu technických vysokých škol.

Reklama

Další články

Načítám