Hlavní obsah
Článek

Přirozeností každé ženy je potřeba pečovat o sebe samu, cítit se krásnou a přitažlivou, být spokojená. Ženy jsou více či méně kritické ke svým tělesným partiím, zejména pak k velikosti a pevnosti poprsí. Ale bez ohledu na věk touží mít ňadra plná a pevná.

Jak si vylepšit vzhled svých prsou?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Existuje více možností, jak svá ňadra zdokonalit. Tím základním se může jevit cílené cvičení a posilování předmětných partií. Velmi často však má toto snažení na tvar a velikost našich prsou jen pramalý vliv. Abychom dobře vypadaly, řešíme to pak alespoň kvalitními podprsenkami nebo vycpávkami do nich. Ale určitě všechny víme, že to není úplně ono, bez podprsenky jsou naše ňadra zpátky povadlá nebo menší než bychom chtěly ukázat. Řešením je samozřejmě i silikon a drahá plastická operace, ale řešením velmi invazivním a ne vždy je konečný výsledek opravdu naplňující naše představy. Velmi zajímavou alternativou je užívání přípravků s obsahem přírodních extraktů posilujících naší prsní tkáň.

Jedinečná novinka už i v českých lékárnách!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už v těchto dnech naleznete i v nabídce českých lékáren a lékárenských e-shopů to nejnovější řešení pro posilnění poprsí. Jedná se o Decolen Forte, přípravek s lepším a účinnějším složením pro krásná, pevná a plná prsa. Decolen je určený všem ženám, které mají zájem starat se o zdraví svého poprsí a zároveň o šetrné a efektivní zlepšení jeho vzhledu. Základem složení jsou speciálně vybrané byliny s vysokým obsahem přírodních fytoestrogenů. Ty působí velmi podobně jako přirozené ženské hormony – estrogeny. Chrání a stimulují prsní tkanivo a napomáhají získat přirozeně plný tvar poprsí. Získávají se výhradně z rostlinných zdrojů, proto jsou absolutně bezpečné a našemu organizmu prospěšné.

Co ovlivňuje vzhled poprsí?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženská prsa se mění s věkem. Hlavními příčinami jsou náhlé změny hmotnosti, těhotenství a kojení, či dědičné faktory. Během těhotenství a kojení dochází k rychlému růstu prsní žlázy a následně pak po ukončení kojení k jejímu opětovnému zmenšení. Dalšími faktory, které ovlivňují tvar a plnost poprsí, může být také antikoncepce a kouření. Pevnost a vzhled poprsí závisí na stavu svalové a pojivové tkáně. Pokožka prsou je citlivá, a proto je nutné se o ni každý den starat. Pevnost, tvar poprsí a elasticita pokožky prsou je závislá na rostoucí ztrátě vody v prsní tkáni. Ochablé prsní svalstvo, stresový hormon, metabolické procesy, agresivní volné radikály – to vše krásu ženských prsou poškozuje.

První tableta pro posílení ženského sebevědomí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Decolen Forte je doplněk stravy speciálně vyvinutý s cílem posilovat plnost a pevnost poprsí. Obsahuje rostlinné extrakty ze semínek vinných hroznů, chmele otáčivého, sóji a lignany ze lnu setého, které chrání a podporují zdraví prsní tkáně. Pozitivně ovlivňuje i vzhled a kvalitu pokožky. Fytoestrogeny z chmele otáčivého pomáhají snížit negativní účinky hormonální nerovnováhy. Decolen Forte je určen všem ženám, které mají zájem pečovat o zdraví svého poprsí a o šetrné, nechirurgické a efektivní zlepšení jeho vzhledu. Stačí užívat pouze 1 tabletu denně a už v prvních týdnech pocítíte pozitivní efekt. Žádejte ve své lékárně nebo také prostřednictvím lékárenských e-shopů.

Další články

Načítám