Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a hvězda muzikálu Děti ráje Petra Peterová na sobě za poslední půlrok pořádně zapracovala. Denně míří do posilovny a výsledky se dostavily. "Je fakt, že takhle pevné břicho jsem neměla nikdy v životě," řekla Super.cz s úsměvem zpěvačka. "Každý den mám něco - tenis, golf, fitko. Denně cvičím a také správně jím. To je strašně důležité, pětkrát denně a hlavně vyváženě," vysvětluje tajemství dokonalé postavy.

Peterová se vrátila z dovolené na Mallorce, kam vyrazila se svým novým partnerem. "Jeli jsme si jen na pár dní odpočinout po divadelní sezóně, ale i tak jsem tam čas trávila s novými scénáři v ruce," říká zpěvačka. V plavkách jí to se scénáři ale sluší rozhodně víc než doma v teplákách.

Vnady si nechala na plastické chirurgii upravit před dvěma roky a nyní má k tomu ještě břicho pevné jako kámen. "Neflákala jsem se ani na dovolené a každý den poctivě posilovala. V minulosti jsem na dovolených klasicky přibrala, teď jsem se vrátila ve formě, ve které jsem odletěla," je ráda Peterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám