Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daří se jí v osobním i pracovním životě a jde to na ní vidět. Andrea Košťálová si užívá nové pracovní příležitosti na postu moderátorky Top Staru a zároveň se těší z čerstvého vztahu s přítelem Martinem.

Cítí se skvěle uvnitř, což se projevuje i navenek. Když vyrazila s vítězkami České Miss na plavbu jachtou po Jaderském moři, zářila více než přímořské sluníčko. „Zažívám teď vážně skvělé období,” konstatovala okatá kráska s hřívou prstýnků.

Týdenní relax na luxusním plavidle padl Andree do noty. „Tím, že mi přibyla práce moderátorky a navíc mám ještě nově přítele, tak nemám vůbec čas sama na sebe. Pár dní na jachtě bylo přesně to, co jsem potřebovala. Vypnout a odpočinout si,” říká Andy.

Když jsme na začátku roku trávili s Andreou čas na soustředění České Miss v Thajsku, tak měla možná na své postavě nějaké rezervy, nyní ale vypadá naprosto skvěle. „Hodně jsem teď začala makat na svojí postavě a myslím, že už to začíná být vidět. Musím říct, že svlékání do plavek vedle vítězek České Miss je hned o něco příjemnější,” culila se Andrea Košťálová.

Reklama

Další články

Načítám