Hlavní obsah
Článek

Americká komička odložila stranou svou zábavnou i exhibicionistickou stránku a v upřímné zpovědi promluvila o svém mládí. Bezdětná moderátorka se mohla maminkou stát už jako teenagerka, ale o děti nikdy neměla zájem.

Chelsea Handler (41) je známá svým nekorektním humorem a odhalenými ňadry, jež často využívá k tomu, aby poukázala na nejrůznější nešvary ve společnosti. Žena, jíž není nic svaté, má však také svou citlivou stránku, což dokázala v intimním rozhovoru pro Playboy.

Moderátorka se v mládí nechovala příliš zodpovědně, takže v 16 letech skončila rovnou dvakrát na potratu. „Nejprve jsem si připustila možnost, že bych si dítě nechala. Ale být matkou v době, kdy jsem v noci nebyla schopná trefit domů, by bylo naprosté šílenství,“ svěřila Chelsea.

Po nepříjemných zkušenostech už moderátorka ví, že se v mládí chovala naprosto nezodpovědně, ale opakovaný potrat vnímá jako tu nejlepší ze všech špatných možností, jaké měla na výběr. „Všichni neustále chybujeme a já jsem to v šestnácti pos*ala hned dvakrát. Dnes jsem ráda, že jsem byla při smyslech a zvolila legální potrat, čímž jsem neriskovala své zdraví ani finanční bankrot své rodiny,“ tvrdila televizní hvězda.

Stále svobodná Handler po mateřství nezatoužila ani v dospělosti, kdy by svým dětem mohla nabídnout stabilní zázemí. „Nemyslím si, že bych byla dobrou matkou. Na výchovu dětí nemám čas a nechtěla bych, aby vyrůstaly s chůvou,“ dodala alibisticky moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám