Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Kuklová se bude alternovat s Dagmar Patrasovou (67) v muzikálu Alenka v kraji zázraků v roli Alenčiny maminky. Obě herečky vypadají báječně, Míša má dva roky před padesátkou tak parádní figuru, že by jí ji mohly závidět mnohem mladší ženy.

"Když jsem viděla Dádu po dlouhé době ve skutečnosti, protože vím, že fotky strašně zkreslují, tak jsem úplně koukala. Ta má prdelinku jako dva kmínky, je drobounká, vypadá výborně. Jestli stresy způsobují ženám krásu, tak ať tedy jsou," mínila Míša, která má sama přesně takový zadeček, o jakém mluvila u kolegyně.

Sama už ale naštěstí stresy neprožívá a je v pohodě. "Už dávno, je to pět let, co s bývalým partnerem nejsme," krčila rameny s tím, že nového partnera stále ještě nemá. "Na muže jsem nezanevřela, ale nevyhledávám je. Užívám si život takový, jaký je," dodala.

I zmíněná Dáda, která si toho prožila v posledním roce a půl s manželem Felixem Slováčkem dost a dost, už ale našla štěstí u mladšího Itala. "Já nevím, když se někdo objeví a zaujme mne, tak proč bych se mu bránila? Ale muselo by to být na první pohled, protože tak to já většinou mám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám