Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Lisa Marie Presley (48) už čtyřikrát oblékla svatební šaty, ale spokojenost nenašla ani ve svém čtvrtém svazku. Po deseti letech požádala o rozvod s kytaristou Michaelem Lockwoodem (55).

Odkaz rock´n´rollového krále sice Lisa Marie příliš nezúročila, ale její soukromý život je tak pestrý, že by vydal na obsáhlou biografii. Elvisova dcera snad nikdy nenajde rodinné štěstí. V polovině června podala žádost o rozvod s mužem, který je otcem jejích sedmiletých dvojčat Harper a Finleyho. Lisa Marie usiluje o to, aby děti dostala do vlastní péče bez nároku na finanční podporu od jejich otce.

Poprvé se Presley vdávala v roce 1988, kdy se jejím mužem stal Danny Keough. Manželství trvalo jen šest let a narodili se v něm dcera Riley (27) a syn Benjamin (23). Pouhých 20 dní po rozvodu se Elvisova dcera provdala za Michaela Jacksona (†50), s nímž jí to vydrželo jen dva roky.

Další bizarní kapitolu ze života Lisy Marie tvoří manželství s Nicolasem Cagem (60). Hollywoodského herce si vzala deset dní poté, co ji požádal o ruku. Od svatby ale neuběhly ani čtyři měsíce a Cage požádal o rozvod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám