Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olga Želenská využila pauzu v natáčení seriál Přístav, v němž ztvárňuje operní pěvkyni, a vyrazila na dovolenou do Španělska. Ta ale nezačala zrovna pohodově. Herečka něco špatného snědla a první dva dny strávila jaksi v předklonu.

„Celé jsem je prozvracela a říkala si, že to je fakt úžasná dovolená. Nevím, po čem to bylo, ale alkohol to rozhodně nebyl, piju jen nealkoholické pivo. Naštěstí se mi pak udělalo líp,“ popsala herečka, jejíž původní idea byla, že ve Španělsku se bude jen povalovat na pláži, číst si, spát a úplně vypne.

„To bych ale nevydržela, tak se snažím být co nejvíc ve vodě a hodně plavat. Každý den uplavu tak kilometr, počítám si tempa, a když to neuplavu za den, zbytek si schovám jako rest do příštího dne. Je tu moc krásně, obdivuju a fotím si, jak tu všechno krásně kvete,“ líčila.

Do kufru ředitelka Divadelní společnosti Háta přibalila i několik her. „Přivezla jsem si s sebou pět divadelních her a všechny jsem je stihla přečíst hned v prvních dnech. Jednu jsem si vybrala na repertoár našeho divadelního spolku Háta a už se těším, až ji začneme zkoušet,“ říká herečka, která se k natáčení primáckého Přístavu vrací v polovině července.

Reklama

Další články

Načítám