Hlavní obsah
Článek

Fotbalový manažer a dnes již bývalý manžel hasnoucí moderátorské hvězdy Mirky Čejkové Marek Vít oficiálně představil svou novou lásku. A to opravdu za zvláštních okolností. Jen deset minut po vyřčení ortelu nad jeho manželstvím si to totiž Vít namířil přímo do Caffeterie Vlasty Hájka, kde na něj už čekala jeho nová láska. A ta jakoby z oka vypadla manželce Karla Gotta Ivaně.

„Lide mi to říkají často, že jsem jí strašně podobná, takže jsem si na to už zvykla,“ říká skromně Kateřina, se kterou se Vít seznámil v Barceloně, kde pracuje. A přestože inkoust na rozvodových papírech Víta a Čejkové ještě neuschnul, bývalá krasobruslařka se manželství nebrání.

„Celý život jsem cestovala. Od svých osmnácti let jsem vlastně nežila v Česku, takže jsem neměla čas si založit rodinu. Teď ale pociťuju, že bych se mohla s Markem usadit. Vím, že on si musí odpočinout a trošku si to v hlavě srovnat, ale ani já nechci svatbu dneska. Prostě časem. Až uvidíme, jestli budeme moct spolu žít. Zatím to ale vypadá, že jo, protože si moc rozumíme,“ svěřila se Super.cz kráska.

Ta dokonce kvůli Vítovi zanevřela na vlastní kariéru vizážistky. „Já pracuju v Londýně a Marek v Barceloně. Ale jelikož mi na tomhle vztahu záleží, rozhodla jsem se, že budu žít s Markem buď v Barceloně, nebo budeme v Praze,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám