Hlavní obsah
Článek

Některé ženy a dívky dovedou pořádně klamat, co se jejich věku týče... Zatímco třináctileté školačce byste leckdy hádali osmnáct, jsou tu i opačné extrémy. Jedním za všechny je tato Číňanka z města Sin-jang z provincie Che-nan známá jako ‚paní Ye‘, která si na internetu získala obdiv spousty lidí. A rozhodně právem... Není jí totiž třicet ani čtyřicet, ale rovných padesát!

Není to ale jen dokonalá postava, nad čím u této atraktivní ženy, která je maminkou dospělého syna, zůstává rozum stát. Víc jak třicet by jí asi málokdo tipoval i při pouhém pohledu do tváře. Zadarmo ta celá paráda ale pochopitelně není, za takovou postavou stojí dvacet let pravidelné dřiny. Plavání prý patří mezi její nejčastější aktivity, posilovnu navštěvuje minimálně dvakrát či třikrát do týdne, a když není ve fitku, cvičí alespoň doma. A přestože se dvě hodiny aktivního pohybu denně mohou zdát hodně, Ye říká, že i výhody po zdravotní stránce za to stojí.

Jejím cílem je, aby si mohla dovolit s klidným svědomím nosit bikiny i v osmdesáti, což se při pohledu na její fotky rozhodně nezdá být nereálné...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám