Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před těhotenstvím bylo její pracovní tempo vražedné, mateřství ale Monice Absolonové (47) zcela změnilo životní priority. Je to už sedm měsíců, co zpěvačka přivedla na svět syna Tadeáše a umělkyně se pomalu vrací za mikrofon. Rozhodně ale nebude „za zpěvačku“ tak často, jako v minulosti.

„Když jsem měla první vystoupení po porodu, tak jsem z toho byla hrozně nervózní. Byla jsem nervózní z toho, jak mě lidi přijmou, jak se budu cítit. Lidi mě ale přijali úžasně, to já jsem se dlouho necítila,” nechala se slyšet Monika.

Své miminko Absolonová opouští maximálně na pět večerů do měsíce. „Probíhá to většinou tak, že Tadeáše nakojím, okoupu, obstarám a je s ním tatínek,” říká Monika a dodává: „Nechci ho opouštět ze sobeckých důvodů, abych nepřišla o jakýkoli okamžik s ním. Bylo by mi líto, kdybych přišla o nějaký důležitý pokrok.”

Ve svém partnerovi Tomáši Hornovi má Monika velkou oporu. „Tatínek zvládá úplně všechno. Pokud mu nechám připravené mlíko, tak i nakojí. Zvládají úplně všechno, až si někdy říkám, že mě vlastně vůbec nepotřebují,” vtipkovala Monika Absolonová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám