Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Petra Hapková se před pěti a půl lety vrátila z Itálie, kde žila s matkou, do Česka. "Ale kvůli tátovi to tenkrát nebylo, to byla úplná náhoda. Ale kvůli němu jsem tady potom zůstala," svěřila Super.cz zpěvačka, která se o otce, skladatele Petra Hapku, starala do jeho smrti.

"Zůstala jsem tady kvůli lásce, která přišla, a kvůli zpěvu, který se daří, a vlastně už nikam nechci. Do Itálie už jezdím jen za kamarády a za otčímem a teď tam pojedu i k moři, ale už mám základ tady," dodala. "S manželem jsem se potkala díky zpěvu a už jsme svoji čtyři a půl roku," usmívala se.

Svěřila ovšem, že příjmení si nechala svoje. "My jsme takoví trochu jiní, ani nenosíme snubní prsteny, jenom to máme v papírech," vysvětlila. Její partner sice není ze šoubyznysu, ale jako koníčka má bubnování, takže s Petrou vystupuje.

"Pokud jde o muziku, začíná to být na pravé cestě, hodně vystupuju a už se natáčí i deska, kterou jsem strašně dlouho slibovala. Kdy vyjde, ale ještě nemohu přesně říct," pokračovala.

V médiích se opět řeší dědictví po jejím otci. "Je nás sedm, takže všechno, jak matematika praví, je děleno sedmi. Přesnou částku nevím a v tomhle momentě to není to nejdůležitější. Je mi to úplně jedno, jenom to rozhodne, kam pojedu na tu dovolenou," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám