Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sliboval to už loni, pak se na to ale ještě necítil, a tak si diváci, kteří se těšili na černou komedii Moje hra v hlavní roli s Jiřím Bartoškou (77), museli počkat. Tentokrát už je to ale definitivní a Bartoška se v Divadle Kalich objeví na jevišti 26. září.

Poté, co Bartoška zvítězil nad rakovinou, pustil se pouze do filmování. Natočil úspěšnou komedii Teorie tygra i seriál pro TV Prima, který by se měl vysílat příští sezónu. Do toho měl ještě spoustu povinností s organizací karlovarského filmového festivalu, jehož je prezidentem a který začíná už tento pátek.

"Jsme rádi, že návrat Jiřího Bartošky do Mojí hry už má definitivní datum. A je vidět, že se těší i diváci, protože vstupenky mizí velkou rychlostí. Jiří se chtěl vrátit na jeviště už loni, ale nakonec se mu tak nakupily povinnosti před kamerou, že jsme po dohodě toto představení ještě přibrzdili. Teď už nám nic nebrání vrátit Moji hru na repertoár," doplnil ředitel Divadla Kalich Michal Kocourek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám