Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Co se rychlého a žhavého sexu bez jakýchkoliv závazků týče, paničky v domácnosti už dávno objevily kouzlo „casual datingu“, čili „nezávazného seznamování“. Na internetových platformách, zaměřených na nezávazné schůzky, je již dnes až překvapivě vysoký počet žen, které v příležitostných rychlovkách objevily takříkajíc „spotřební zboží“.

Jaké jsou důvody takové popularity nezávazných seznamek?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výhody nezávazných seznamovacích portálů jsou zjevné: právě zde mohou (často již znuděné) domácí hospodyňky, které by rády těžily ze svého tolik opečovávaného těla, najít přesně to, po čem nejvíce touží...vzrušující sexuální dobrodružství. A to nejlepší? Zcela bez rizika přistižení! Příčinou takové intenzivní chutě na „rychlovku“ je především skutečnost, že jejich každodenní život je omezený péčí o děti a striktními termíny, přičemž intimní vztah s manželem už zpravidla také postrádá nezbytnou jiskru. Dámy se tudíž poohlížejí po vášnivých milencích kupříkladu na TheCasualLounge.cz...ideálně i několikrát týdně.

V čem spočívá obliba lídra mezi portály pro nezávazné randění?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak uvádí Kateřina M. z Ostravy: „Od chvíle, kdy jsem si na TheCasualLounge.cz domluvila první rande a ve svém partnerovi objevila doslova „Lovemachine“, je moje chuť na sex ze dne na den větší. Prozatím se scházím se dvěma - třemi muži týdně, díky čemuž se mi plní naprosto vše, po čem jsem kdy toužila.“ Letos je přitom na TheCasualLounge.cz zaregistrovaných mnohem více žen než mužů: nezávaznou komunikaci a schůzky si tu v současnosti vychutnává více jak 65% uživatelek. Šance na úspěch je zde tudíž extrémně vysoká i pro pány ... a díky tomu také oboustranná, vzájemná spokojenost!

Další články

Načítám