Hlavní obsah
Článek

Michaela Nosková (41) hraje v muzikálech jak o závod, ale zrovna o ní stoprocentně platí, že jak se jí daří po pracovní stránce, v soukromí je to o dost horší. Nedávno vyšlo najevo, že po ročním výročí s Ondřejem Báborem už netvoří pár, prý se s ním rozešla. Jenže to bylo obráceně.

„Neumím říct, jestli jde o definitivní rozchod, nebo ne. S Ondřejem jsme se totiž nerozcházeli ve zlém. Je to o tom, že se rádi máme, takže chvíli spolu jsme a chvíli zase ne. Teď jsme ve fázi, kdy převažuje ne,“ řekla s tím, že původcem konce vztahu opravdu nebyla ona.

„Řekl mi, že si potřebuje dát pauzu. Já jsem mu odpověděla, že tedy dobře. Potom ale média byla rychlejší. Řekla jsem, že máme pauzu a přemýšlíme, a oni nás rozešli,“ prozradila Nosková.

Ta už půl roku dopředu před plánovanou derniérou úspěšného muzikálu Mamma Mia!, která proběhne poslední den v roce, začíná po téhle práci smutnit. Zachraňuje ji role v dalším muzikálu Alenka v kraji zázraků, do toho čeká na výsledky konkurzu na Rockyho, který dělá stejná produkce jako Mamma Mia! a Ať žijí duchové!. Štěstí zkoušela i v Plesu upírů.

Do toho se musela vyrovnávat s tím, že dceru má nově ve střídavé péči s exmanželem Janem Horsákem. „Bydlíme od sebe pět minut, chodí do stejné školky, takže je to pro ni v pohodě. Po poradě s psycholožkou se střídáme po čtrnácti dnech. Dohodli jsme se, nemusel proběhnout soud. Ale první dvě období, kdy Eliška byla u tatínka a jeho partnerky, byla pro mě hrozně těžká,“ přiznala Míša závěrem.

Reklama

Další články

Načítám