Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotograf Jakub Ludvík měl další vernisáž, tentokrát ovšem jeho tři fotografie upravil zvláštními grafickými technikami výtvarník Roman Řehák. Divili jsme se, že své dílo nechal takhle přeoperovat. Byla to prý ale jen výjimka, na focení nerezignoval, dokonce se chystá otevřít vlastní galerii na Sicílii.

"S Romanem jsme dělali jednu prvotní věc, a mně se jeho práce hodně líbila. Pak navrhl společnou výstavu a já svolil, ač to u mě není pravidlo. Zatím šlo o tři fotky a v hlavě máme ještě nějaké plány. Ale není to cesta, kterou bych se chtěl definitivně vydat. Fotit budu dál a sám, foťák ještě udržím," smál se.

A aktivit má docela dost. "Budu mít svůj další diář, poprvé bude prodejní, takže ho musíme připravit daleko dřív, a křest bude už v září. Pak to bude spousta kalendářů pro firmy a připravuju velkou výstavu na říjen. Padesát mi sice ještě nebude, ale kdo ví, jestli se toho ve zdraví dožiju, tak radši dříve než později. Chci vystavit průřez svojí tvorbou, takových sto pro mě nejdůležitějších fotografií," mínil.

"A teď se chystám na Sicílii, kde mimo jiné otevírám svoji galerii. Tam budou ale trochu jiné fotky, než ode mne znáte. Hlavní téma je Sicílie, občas tam sice proběhne nějaká modelka nebo objekt, ale je to hodně o přírodě," vysvětlil.

Na závěr jsme se samozřejmě museli zeptat na přítelkyni Ivu Marešovu, protože jsme ho se zpěvačkou už dlouho neviděli. Jsou ještě vůbec spolu? "Máme oba hodně práce, já byl teď na fotbale na Euru, Iva zase zkouší nový muzikál. Asi někdy před týdnem jsme se viděli," řekl nám Jakub.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám