Hlavní obsah
Článek

Doběhl do cíle a dlouhé minuty hledal plíce, které se kamsi odplazily dát se do pořádku. Leoš Mareš (47) se v sobotu zúčastnil Olomouckého půlmaratonu, jenž Stream.cz vysílal živě, běžel ho půlku, přitom moderoval a jako slušně vychovaný chlapec se věnoval všem fanouškům. A že jich bylo! Na konci vypadal jako adept na koronárku, nemohl mluvit a bylo mu strašně zle. Mrkněte na fotky!

Leoš se na půlmaraton v malebném prostředí Olomouce těšil, byť se děsil počasí. Hrozily bouřky nebo šílená vedra. A to druhé se nakonec vyplnilo vrchovatě. Pocitově bylo snad přes padesát stupňů Celsia!

Nejlépe vydělávající český moderátor si závod, při kterém běžel pro charitativní projekt Dejme dětem šanci, užíval. Už na startu se natáčel a fotil s nejlepšími běžci světa. Když pak skutečně naskočil do závodu v jeho půlce, smál se na všechny strany, se všemi se zdravil, plácal si rukou, zkrátka se bavil.

„Kašleme na čas, hlavně že jsme chytili Mareše. Tímto se s vámi loučím, uvidíme se při reportáži z nemocnice,“ vtipkoval během závodu, který chvíli běžel i pozpátku.

Jenže neskutečné vedro a tohle všechno, co provozoval, včetně moderování s mikrofonem s těžkou baterkou, který nazval pětikilovou činkou, ho totálně vyčerpalo. Až tak, že v cíli byl na mrtvici a dušoval se, že s běháním definitivně končí. Což dnes už určitě neplatí.

„Nosil jsem děti, dělal kliky, byl jsem na zahrádce na jednom, na to všechno je to ještě dobrý výkon,“ hodnotil svůj čas, když trochu popadl dech. A to ještě zapomněl, kolik autogramů rozdal, ba sem tam i pár polibků ženám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám