Hlavní obsah
Článek

Střídání partnerů i ódy na pevný zadeček u Pippy Middleton (40) ustaly, a tak jako by se na mladší sestru vévodkyně Kate nějak zapomnělo. Jako velkou tenisovou fanynku ji lze každoročně potkat v hledišti nejslavnějšího tenisového turnaje Wimbledonu a ani letošní rok není výjimkou. Pippa si nenechala ujít hned jeho zahajovací den a okouzlila v romantických šatech s volánem a květy z luxusního butiku Suzannah za 1200 liber (39 tisíc korun).

Místo její drahé polovičky Jamese Matthewse tentokrát Pippu doprovodil mladší bratr James Middleton (29). Sourozenci fandili z těch nejlepších míst, z takzvaného Royal boxu na centrálním dvorci, který je největším kurtem celého Wimbledonu. Hned pod nimi divoce křepčila australská herečka a komička Rebel Wilson.

Podpořit přišli britského hráče Jamesem Warda proti Srbovi Novaku Djokovičovi. Zázrak se ovšem nestal a porážka tenisové jedničky, na kterou druhý v pořadí Andy Murray ztrácí téměř polovinu bodů, se nekonala. Vítězného stavu 6-0, 7-6 a 6-4 se Djokovičovi povedlo dosáhnout za dvě hodiny a tři minuty.

Reklama

Další články

Načítám