Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Počasí na Nově Michal Jančařík je vážně nemocný. Lékaři Jančaříkovi diagnostikovali polycystózu ledvin. Situace je tak vážná, že je nutná transplantace. Informace o zdravotním stavu moderátor před nedávnem potvrdil.

Okamžitě mu začaly chodit stovky dopisů a vzkazů od fanoušků, kteří mu vyjadřují podporu. "Za poslední dny mi přišla opravdu neskutečná porce podpůrných mailů a vyjádření, kdy mi držíte palce ohledně zdraví. Jsou to stovky vzkazů, všechny mě strašně moc potěšily, některé i dojaly, musím říct," napsal svým fanouškům a přátelům na sociální síti Michal.

"Tak širokou podporu jsem nečekal, moc si toho vážím a děkuji. Zhruba rok se s tím budu potýkat, ale pak věřím, že už vám všem budu posílat pouze pozitivní zprávy," dodal moderátor, který omezil své působení v televizi Nova a doufá, že se brzy najde dárce, jehož ledvina mu zachrání život.

Reklama

Další články

Načítám