Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký zpěvák Robin Thicke (39) si po rozvodu s herečkou Paulou Patton nabrnkl teprve jednadvacetiletou modelku April Love Geary.

Se sličnou brunetkou už chodí rok a půl a dopřává si s ní jednu dovolenou za druhou. Zamilovaný páreček si momentálně užívá romantiku na Maledivách.

Robin je na svou partnerku patřičně hrdý, a tak není divu, že se společně s ní podělil s fanoušky o nějaké ty momentky. April ochotně zapózovala v plavkách, ve kterých odhalila až příliš štíhlou postavu.

Modelka nemá ani gram tuku navíc, což na první pohled nevypadá zas až tak přitažlivě. Interpret hitu Blurred Lines si však zřejmě na mladé a pohublé dívky hodně potrpí.

Robin Thicke se s Paulou Patton rozvedl po devíti letech manželství. Jejich partnerství však bylo mnohem delší, randili spolu od roku 1993, ale poprvé se seznámili ještě o dva roky dřív v jednom hiphopovém klubu, kde tehdy čtrnáctiletý Robin vyzval Paulu k tanci a zpíval jí do ucha píseň Jungle Fever od Stevieho Wondera.

Láska ale nakonec vyprchala a Robin si našel mladší přítelkyni. Z prvního manželství má zpěvák syna Robina, který s tatínkem a jeho novou láskou skvěle vychází.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám