Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vystoupení Beyoncé (42) na udílení cen či jiných velkolepých akcích vždy slibuje mimořádnou podívanou. Zpěvačka dokáže pokaždé přijít s něčím nečekaným. Stejně tomu bylo i v neděli na vyhlašování BET Awards v losangeleském Microsoft Theater. Její divoká vodní show v doprovodu rappera Kendricka Lamara byla jedinečná a doslova brala dech.

Pódium se během jejího vystoupení proměnilo v dětské brouzdaliště. Ve vodě pak dokonale vynikla energická choreografie s mnoha tanečníky, plná dupání a cákání.

Beyoncé se stala zaručeně největší hvězdou večera, během nějž se každoročně předávají ceny Afroameričanům a reprezentantům jiných menšin, kteří za uplynulý rok zazářili v různých oblastech jako hudba, sport, herectví a další.

Nevyčerpatelná diva opět předvedla, že málokterý umělec dokáže publikum strhnout jako ona. Zpěvaččino sedmiminutové představení bylo oceněno ovacemi vestoje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám