Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová přítelkyně Jaromíra Jágra (52) Veronika Kopřivová si vyšla po boku své lásky na udílení cen Zlatá hokejka ve svůdných šatech. V róbě vynikla její štíhlá postava, vnady rafinovaně kryla stříbrná výšivka.

Veronice na míru šaty ušilo návrhářské duo sourozenci Jakub a Nikola Ponerovi. Co na spolupráci s Veronikou říkají? Jaká je nová přítelkyně Jaromíra Jágra? "Milá, pokorná holka. Úplně v pohodě. Absolutně žádné hvězdné manýry. Je lehce stydlivá, což je mi moc sympatický," řekl Super.cz Jakub Poner.

S Veronikou se dali dohromady přes sociální síť. Po svém příletu do České republiky se modelka ptala přátel, zda nemají tip na šikovného návrháře. A dostala tip právě na značku Poner. Jak se na Veroniku šije? "Má super postavu, šije se na ni jednoduše. Nemá žádnou nedokonalost, která by se musela řešit, zakrývat," upřesnil návrhář.

Do finální podoby šatů nemluvila. "Nechala si poradit, nechala to celé v podstatě na nás. Od úpravy vlasů, šperků až po kabelku," dodal Poner, který šije Veronice šaty také na zahajovací párty filmového festivalu v Karlových Varech. "Budou úplně jiné, hodně éterické," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám